Behandlingsgrepp inom Tui Na'n - Gun

Tui Na:

Inom Traditionell Kinesisk Medicin tar man hänsyn till  individens livsituation i bedömningen av sjukdomstillståndets grundläggande orsak.

Tui Na är en del av den Traditionella Kinesiska Medicinen där man gör behandlingar med beröring i form av massageliknande manipulationer och tryck, Akupressur på akupunkturpunkterna med fingrar och händer, återställande av obalanser i muskler, leder, skelett genom mobiliserande handgrepp.

Tui Na är en unik och flertusenårig behandlingsform som fortfarande används idag med framgångsrika resultat på sjukhus i Kina med Traditionell Kinesisk Medicinsk inriktning.

Här kan du också få ANF Theraphy, behandling med frekvensplåster som normaliserar olika smärt, inflammation symtom, även stressreducering, immunförsvarshöjande, stärkande m.m.
www.anftheraphy.com

Välkommen till: Qi & Balanskliniken

Star of Bethlehem - används bl.a. vid stresstillstånd, trauman

Dr. Edward Bach's  läkande essenser - Blomsterterapi

Bach's läkande essenser .

Läkning från naturen.

Dr Bach föddes 1886 i England. Han var licensierad och högaktad framgångsrik läkare.Dr Bach upptäckte ett sätt att utvinna växtens energi för att kunna använda energin som medicin. Han upptäckte solmetoden genom att använda blomman från växten, naturens källvatten, solens energi, luften och jordens energi.

Så skapade han medicin från naturen.

Dr Bach's blomsterterapi är ett läknings-system där människans personlighet och känslotillstånd är utgångspunkten för valet av vilken växt och dess energi som ska användas, för att finna balans i vårt liv.

Dr Bach upptäckte att vägen till läkning beror på vilken personlighetstyp man tillhör och vilket känslotillstånd (som även kan ge fysiska symtom) som orsakat obalansen. Med hjälp av växtens energi kan man balansera och ge möjlighet till läkning.

Dr Bach sade: Att uppnå frihet, individualitet och självständighet kräver i de flesta fall en hel del mod och tillit. Men i våra mörkaste stunder, när segern tycks i det närmaste ouppnåelig, måste vi alltid komma ihåg att vi aldrig behöver att vara rädda. Vår själ ger oss bara så mycket som vi klarar av. Har vi bara mod och tillit till det inre och inte ger upp kommer vi att lyckas.

Läs mer om Bach´s läkande essenser

www.bachcentre.com

Behandlingar :


  • Behandling individanpassad , tar hänsyn till och behandlar eventuella smärtor/symtom,  inkl. massage, akupressur, Tui Na, individ-anpassad eterisk örtolja, terapeutisk töjning, ev. skadetester m.m.

90 minuter 1065:-

  • Bach Blomster-behandling/konsultation, blandar individuell blomsteressens flaska för balans i livet, inkl. konsultation. Telefonkonsultation går också bra, då skickas flaskan till dig per post, porto tillkommer.
45 minuter  645:-
  • Bach Blomster behandling/konsultation, vid 90 minuters Behandling, blandar individuell blomsteressensflaska för balans i livet. Tid över 90 minuter debiteras.

300:-

  • Paket pris 5 behandlingar 5% rabatt.
  • Paket pris 10 behandlingar 10% rabatt.

Ej avbokad tid senast 12 timmar innan debiteras.

Länk Boka Direkt:

https://www.bokadirekt.se/places/qi-balanskliniken-750

Samarbetspartner med Epassi, Klarna.
Även behandling för personal i friskvårdssyfte.
Skriver Friskvårdskvitto.

Försäkrad genom Säkra Försäkringsbyrån Söderslätt
Trelleborg