Den ABSOLUT i särklass BÄSTA akupressur, massagebehandling någonsin. 90 min skön smärta avslutat med avslappning där denna mamma föll i djuuup avslappning.
TUSEN tack Anette Jönsson på Qi & Balanskliniken
Anna Nordström

Golf Stefan

Nu är äntligen min skuldra bra. Stort stort TACK. Kanonbehandling där alla andra misslyckats.
Nu kan vi börja golfsäsongen.

Rebecca

 Kör min Bach flaska varje dag och mår bättre dag för dag. Tack för att du finns! <3

behandling hos Anette

Heike Moormann

 

Sedan jag har varit i behandling hos dig, Anette, har jag växt i mig själv och min kropp mår så otroligt bra efter varje behandling.
Tack för att du finns,
jag kan varmt rekommendera dig!
kram Heike

 

Sandra

Hej Anette, tack för en bra behandling. Nacken känns smidigare även om jag kommer på mig själv med att spänna mig. Jag jobbar med övningarna du gav mig och återkommer för uppföljning.

Anette! TACK för en fantastisk upplevelse, helt helt otroligt, nu har jag hopp ;)
Känner redan värmen börja sprida sig i kroppen. Ska ta det lugnt nu o låta hela jag släppa taget o följa vad som än är.
S.B:

Tinnitius som jag haft många år mkt bättre (vissa dgr helt borta), spänningar i ryggen borta, smärtor i ben bättre, smärtorna i ansikte borta, leder i fingrar mjukare, ej så frusen längre och även på mycket bättre humör, tack
Maj Wall

Jag tycker att du trollar med mig varje gång.Jag mår så mycket bättre än man bara kan och så får man lite kärlek och träningsvärk på köpet. KRAM Agneta

Fantastisk kombination av samtal, Bach Blomsterterapi och annan behandling. SÅ bra jag mår!   TACK
Gisela

Hej Anette, Vill bara tacka för en underbar behandling igår. Det är helt fantastiskt vilken skillnad du gjorde. Energin kom tillbaka!
I morse när jag kände att energin började dippa – tog jag mina blomsterdroppar och tjo! Livet blev genast lättare igen. Är djup tacksam!
Ulrika Borström

Vet inte vad du gjorde och om det bara har med behandlingen att göra, men....minns inte när jag sist kände mig så lugn...fortfarande idag.
Tror du precis fått en stamkund.
Tack!
LR

Catrin Virvelvinden Albrektsson
den 23 mars ·
Anette heter denna Qvinna som gjorde mina axlar och armar funktionsdugliga igen efter många års orörlighet o fulla med värk. Jag har gråtit floder över mina icke fungerande kroppsdelar, fått anpassa mina köksskåp med porslin, sovit dåligt pg.a värk, värk när jag hållit i cykelstyret , svårt att tvätta/borsta håret o borstat tänderna, svårt att klä på mig etc.
Sjukgymnaster som tejpat o meckat med mig o allting bara blev värre.
Så tacksam över att jag kan sträcka på mig o göra sånt jag inte kunnat sen förra år tusendet... Går inte en dag utan att jag känner tacksamhet till Anette Jönsson o hennes fantastiska kunskap.

Den ABSOLUT i särklass BÄSTA akupressur, massagebehandling någonsin. 90 min skön smärta avslutat med avslappning där denna mamma föll i djuuup avslappning.
TUSEN tack Anette Jönsson på Qi & Balanskliniken
Anna Nordström

Tack för att du varit/är med på resan mot mina mål.
"Never stop learning, because life never stop teaching"
"Strong people stand up themselves, but stronger people stand up for others"
N.